LINDESNES AVIS PDF

Lindesnes avis, Mandal, Norway. K likes. Lindesnes er avisen for kommunene Mandal, Lindesnes, Marnardal, Audnedal og Åseral. sep Lindesnes Avis – Sorry, the publication can not be displayed. It might be because: The use of JavaScript is turned off in the browser. The latest Tweets from Lindesnes AS (@Lindesnes_avis). Lokalavis for kommunene Mandal, Lindesnes, Marnardal, Audnedal og Åseral. Tips oss: 91

Author: Fet Mikagis
Country: Central African Republic
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 18 September 2013
Pages: 391
PDF File Size: 14.44 Mb
ePub File Size: 2.52 Mb
ISBN: 533-9-79199-235-1
Downloads: 42498
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kitilar

lindesnes avis

Hvordan kobler jeg avvis kontoen til mitt abonnement? Hvordan endrer jeg adressen min permanent? Om det er postlevering der du bor er det postens leveringstider som gjelder. Ja, det kan du. Her kan du legge til ny e-postadresse.

Dette finner du under rubrikken “Betalingsinformasjon”. Ta kontakt med din bank for eksakt pris. Hvordan kan jeg stoppe levering av avisen?

Ja, du kan gi digital tilgang til et husstandsmedlem. AvtaleGiro Med AvtaleGiro trekkes fakturaene automatisk fra din bankkonto. Tilgang til alle Lindesnes sine digitale produkt er allerede inkludert i ditt abonnement — inkludert e-avisen.

Jeg har allerede en Schibsted-konto via Finn, VG eller andre. Lindesnes AS Postboks 41 Mandal. Slik registrerer du en AvtaleGiro-avtale: Dersom du har glemt passordet ditt, kan du klikke Glemt Passord i innloggingsvinduet: Hvordan endrer jeg fakturabetaler, fakturaadresse eller betalingstermin?

Kan jeg endre eller slette en midlertidig omadressering eller stopp? Da sendes det en e-post til denne e-post-adressen. Llindesnes oppretter jeg Avtalegiro?

Er du logget inn med riktig brukernavn? Du kan takke ja i nettbanken neste gang du betaler en regning hvis du har Bank-id. Les mer om Lnidesnes.

Avis færre dager

Hvis du ikke har Bank-id oppretter du Avtalegiro-avtale i banken. Hvordan endrer jeg mitt passord? Velg “Problemer med leveringen”. Jeg har glemt passordet mitt. Last ned eavis-appen fra Google Play eller App Store. Da hjelper vi deg gjerne med dette.

Les mer om eFaktura Hva skjer med min eFaktura-avtale dersom jeg bytter bank? Slik registrerer du en eFaktura-avtale: Hvordan sier jeg opp avtalen om Avtalegiro?

Lindesnes (newspaper) – Wikipedia

Hvor finner jeg min Schibsted-konto? Du har dermed lindesnss fri tilgang til dette produktet. Hva er e-avis, og hvordan leser jeg den? Slik registrerer du en AvtaleGiro-avtale:.